4 romantiska spel för par

Romantiska spel eller sexspel är ett spännande sätt att hetta upp sexlivet på. Beroende på vilket spel ni väljer att köpa så kommer ni att lära känna varandra bättre, utforska varandra eller testa nya saker tillsammans. Här kan ni läsa mer om fyra spel som är populära just nu.

Fifty Nights of Naughtiness

Fifty Nights of Naughtiness är ett spel som innehåller 50 kuvert med 10 olika förslag till förspel och sex på 5 olika nivåer. Nivåerna är vit för romantiskt, rosa för sexigt och retsamt, röd för sensuellt och experimentellt, scharlakansröd för erotiskt och sexigt och till sist svart för kinky och experimentellt. Det är upp till er om ni väljer att gå igenom alla olika nivåer eller om ni tycker bäst om vissa av färgerna. Fifty Nights är ett perfekt spel för dig som vill testa någonting nytt och spännande men tycker att det är svårt att själv föreslå nya saker i sovrummet. Med det här spelet kan ni tillsammans bli utmanade och överraskade och bestämma hur långt ni vill gå.

Kinky BDSM-tärningar för par

Ett annat förslag till paret som vill testa någonting nytt är att införskaffa ett par sextärningar. De här tärningarna lämnar er sexakt åt slumpen men bjuder samtidigt in till sex som är lite mer kinky än gamla goda missionären med ögonkontakt. Turas om att slå med tärningarna och utför sedan handlingen de hamnar på. Med de här kinky tärningarna kan ni tänja på gränserna tillsammans. Ta med dem in i sovrummet eller till stranden och låt er inspireras.

Monogamy

Monogamy är ett riktigt genomtänkt brädspel för er som vill utforska er själva och varandra tillsammans. Lägg ut spelplanen och placera ut korten i de fyra olika kategorierna intimate, passionate, steamy och fantasy. Spelet består av sexiga och spännande utmaningar för både honom och henne som kommer att föra er närmare varandra och låta er uppleva nya saker tillsammans. Spelet består av en spelplan på 48 x 48 cm och 100 spelkort för honom och 100 spelkort för henne samt 50 fantasy-kort. Spelet innehåller också tärning och spelbrickor. År 2014 kårade Aftonbladet det här spelet som testvinnare. Spelet är på engelska men är lätt att förstå så det finns ingen anledning att oroa sig.

Tease&Please Romantic Heart

Det här romantiska hjärtat passar bra för paret som vill öppna upp för lite romantik och intimitet i vardagen. För att spela spelet så tar en av er den medföljande pincetten och tar upp en pappersrulle. På papperet finns en utmaning som ni ska göra tillsammans. Det kan vara allt från handlingar som ska utföras direkt till att överraska din partner i framtiden. Spelet är inte tidsbegränsat och ingen kommer att förlora. I det här spelet är alla vinnare.

Om ni vill lära er ännu mer om romantiska och erotiska spel kan ni kolla in bloggen på Winkwink.se för mer inspiration. Här finns också en utförlig lista och förklaring av fler av sexspelen som finns på marknaden. Kom ihåg – man kan ha tur i spel och kärlek samtidigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *