Sluta röka med xsmoke

Som rökare vet man sannolikt redan om att rökning är dåligt och man behöver inte någon som påpekar det för en. Ofta är man väl medveten om vad man gör med sin hälsa när man röker. Nikotin är dock starkt beroendeframkallande och det är därför mycket svårt att förändra denna vana, ens om man vill. Det finns dock en lösning på ditt problem som gör det väldigt enkelt att skippa alla de giftiga ämnena som finns i tobak. Du behöver byta till e-cigaretter för att lyckas. Det finns otroligt många anledningar till att du ska byta till e-cigaretter och det finns inga nackdelar med att göra det. När du byter till e-cigg vinner du på precis varje område.

Du kan hitta startpaket på xsmoke och därefter hittar du även allt du behöver för att underhålla din e-cigg på samma ställe.  Det är otroligt mycket billigare att röka e-cigg än det är att röka vanliga cigaretter och därför kommer du garanterat att spara väldigt mycket pengar på detta. Du kommer från och med nu få upp emot 30 ciggpaket för samma pris som ett. En rökare är sannolikt väl medveten om att denne utsätter sina nära och kära för passiv rökning när de är i närheten. Det vill du givetvis inte göra. Ångan som kommer ut ur din mun när du röker e-cigg är endast vattenånga och därför behöver du inte längre oroa dig eller ha dåligt samvete för passiv rökning.

Du kan röka var du än befinner dig. Ångan är inte farlig, sätter sig inte i tyger och färgar inte tak. Därför kan du röka inomhus när du väljer e-cigaretter. Du behöver därmed inte stå utomhus och frysa i vinter om du inte vill. Man får alla fördelar som kommer med rökning, till exempel morgonciggen och ciggen efter maten. Du får även de sociala fördelarna vilket gör att du inte kommer att uppleva att du ger upp något. Samtidigt kommer du inte vara sugen på att röka vanliga cigaretter efter cirka 3 dagar. Du får i dig allt nikotin du behöver och de flesta upplever inte att det är svårt att gå över till e-cigg.

Testa du också, du har ingenting att förlora på det. Däremot har du allt att vinna. Du kommer få bättre hy, bättre kondition och bättre ekonomi. Måendet kommer bli mycket bättre och om du vill sluta helt kan du dra ned på nikotin nivån i e-juicen. Läs vidare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *