Tunika är ett mångsidigt plagg

Välj en tunika vid klädkris

TunikorVet du inte vad du ska sätta på dig och känns allt i garderoben fel? Då är en tunika den perfekta lösningen. Tunikor finns i många olika utföranden som passar för de flesta tillfällen: se val här. För en varm dag på stranden är en tunn tunika med blommönster perfekt att dra över baddräkten när det är dags att gå och köpa glass. På festen kombinerar du med fördel din tunika med ett par skräddade byxor, höga klackar och fina smycken.

Om du gillar att klä dig bekvämt så är en tunika kombinerad med ett par leggings en perfekt outfit. Man kan nästan säga att det är som myskläder som passar både på jobbet och på festen.

Plagg som smickrar figuren

En tunika som faller snyggt är mycket smickrande för figuren. När du tittar på tunikor är det viktigt att tänka på materialet. Helst ska tyget vara lätt och luftigt, på så sätt följer den dina kurvor på ett snyggt sätt. Eftersom tunikor ofta är vida är de väldigt förlåtande plagg. De smickrar kroppen utan att sitta åt och framhäva det man vill dölja.

Tänkt bara på att det är snyggast att kombinera tunikan med en mer åtsittande underdel, på så sätt blir det mer balans i outfiten. Både ett par smalare byxor och tajts passar till de flesta tunikor. Det kan också vara väldigt fint att kombinera med en smalare kjol.

Vad har du för stil?

Oavsett vad du har för klädstil så finns det tunikor som passar dig perfekt. Den romantiska väljer med fördel en blommig och luftig variant, medan den mer stilrena blir fin i en randig tunika i skjortmodell. Gillar du boho-stilen så är verkligen en tunika ett måste i din garderob. Välj gärna en med virkade detaljer eller detaljer i spets. Kombinera sedan med ett par snygga shorts och lediga sandaler.

Tänk också på att du kan skapa helt olika stilar med samma plagg. En enkel vit eller svart tunika kan bli både kontorssnygg och härligt romantiskt beroende på vad du kombinerar den med. På kontoret kan du matcha med en rak och skräddad byxa, ballerinaskor och diskreta smycket i silver. Vill du skapa en mer ledig stil passar det att matcha med snygga leggings, gärna mönstrade om tunikan är enfärgad. Lägg sedan till snygga smycken och andra accessoarer. Kanske ett stort och maffigt halsband och ett par snygga sandaler med en liten klack?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *