Vackra underkläder till kvinnor

Idag finns så otroligt många olika modestilar både vad gäller dam-, herr- och till och med barnmodet. Inom dessa huvudgrupper finns sedan olika kategorier som t.ex. jackor, byxor etc. Dock finns en lite egen och speciell kategori som till vardags kan benämnas underkläder men inom branschen och internationellt oftast heter lingeri.

Det handlar om lite finare underkläder för kvinnor. Materialen ska vara mjuka, sinnliga, ligga skönt mot huden, inte strama åt eller klämma. Känslan ska vara lyxig även om plaggen inte nödvändigtvis måste vara dyra.

Ibland skojar man om att män ofta köper någon storlek för liten när de ska köpa underkläder i present till sina fruar. Det kanske ligger något i det och då är det bra att ta hjälp av experter. Om du söker underkläder kan du hitta lingeri här och läsa om vilka mått som gäller för olika storlekar. T.ex. är det ganska vanligt att män gissar fel på byststorleken, men då är snarast problemet att de väljer en för stor storlek!

Klassiska underplagg

En klassiker inom lingeri är sidennattlinnet med en spetskant nedtill och eventuellt även uppe vid bysten. Linnet behöver inte ha en mängd krusiduller eller mönster utöver detta. Vanligt är ett svart sidennattlinne med tunna axelband och spetskanter. Det passar till precis vem som helst och är smickrande på vilken kroppsform som helst, bara man väljer rätt storlek.

Andra klassiska plagg är matchande trosa och bh eller en negligé i genomskinligt tyg.

För sexigt?

Ett annat plagg inom lingeri som kanske inte alla har vågat sig på är korsetten. För vissa människor verkar korsetten vara för vågad, nästan som hämtad från en gammal westernbordell, men idag finns väldigt många fina korsetter som inte är så färgstarka eller utsmyckade som man kanske först tänkte.

Ett annat plagg som definitivt hör till kategorin sexiga underkläder är vad som kallas en babydoll. Detta plagg är ett nattlinne/linne som är väldigt kort. Det slutar oftast precis under troskanten och är sytt i tunt, genomskinligt tyg, ibland även med extremt djup urringning eller öppningar för brösten. Det här är ett plagg som uppstått enbart för att förgylla en mysig stund i sängen, men varför inte?

Underkläder idag finns för alla. De finns tex i plus size och sys i mängder med olika färger, mönster och med spets eller andra utsmyckningar. Om man aldrig haft på sig ett par sidentrosor har man missat något, dags att unna sig något nytt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *